COLLBATÓ-MONTSERRAT-COLLBATÓ (per les Coves de Salnitre)


             Grau de dificultat:    senderisme fàcil
             Temps:   3 hores 15 minuts
             Data:  octubre 03, 2010
                           Finalitza al punt de partida (circular):  
 
                           Tipus d'itinerari:  camí en bon estat



Sortim de les Coves de Salnitre, una vegada pujat tot el grapat d’escales. Deixem les coves a l’esquerra i seguim endavant. Baixem una mica i el camí comença a planejar. Al cap d’una estona comencem a pujar.
Arribem a un desviament amb un poste on ens desviarem a l’esquerra en direcció a St. Miquel. (portem una mica més de 1h) El camí que segueix recte va a la Santa Cova.
Aquí el camí s’enfila força amunt fins que arribem al pla de St. Miquel on hi ha un poste indicatiu. (portem 1h. 50min.)

 A l’esquerra tornaríem a Collbató pel camí de les bateries. Recta amunt aniríem a St. Joan, i a la dreta cap a St. Miquel i Montserrat. Agafarem aquest últim.
Al cap de poc arribem al desviament pendent avall que va a St. Miquel on si volem hi podrem arribar en 10 minuts. 

Si seguim pel camí que anàvem arribarem a Montserrat.

Pel costat d’on hi ha l’aeri hem d’agafar el camí que baixa cap a la Santa Cova, on una mica abans d’arribar-hi agafarem un camí que surt per l’esquerra. Passem per sota de la Santa Cova i seguim camí enllà. El camí planeja bastant fins que arribem al poste on ens hem desviat abans cap a St. Miquel.
Només ens queda ara seguir pel camí que ja havíem fet fins a les Coves de Salnitre. Total unes 3h. 15min.

Sortida per anar a caminar una mica per bons camins. La dificultat està en la pendent cap a St. Miquel i de Montserrat a la Santa Cova, primer amb una forta baixada i després pujant.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada